Женски чанти дизајнирани од есенско овошје и зелечнук

Објавено на од

Модните додатоци се најбитните детали кои ја красат жената. Дамите се луди по невообичаени и колку што е можно поразлични аксесоари кои ќе придонесат за таа да биде забележана и истакната од другите. Во прилог следат 4 чанти, чии креатор бил инспириран од убавината на овошјето и зеленчукот.

Чанта од малини

Ташна од капина

Овошна ташна

ташна од брокула

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.