Желботека- потсетник и агрегатор на вашите желби

Објавено на од

 

Сигурно секој од вас си има своја желба, замисла, идеја која никако не може да ја оствари. Постојано сите ние сме трагачи по нешто убаво, погодено за нас, но колку и да сакаме да го купиме тоа некогаш не стигнува на ред. Најчесто сите тие нешта по кои навистина копнееме ги забораваме дека постојат и по одредено време дури и не ни текнува што всушност сме посакувале. А има ли нешто подобро од ставање на посакуваната желба на листата на потенцијални подароци кои можат да ви бидат подарени за вашиот нареден роденден, годишнина, или било која друга прослава?И што е поубаво од тоа листата на посакувани производи да ја имате онлајн постојано?

Како сервис за подарување желботеката е отворена во рамките на интернет Трговскиот центар (tc.mk). Служи како начин на поврзување на побарувачката со понудата. Побарувачката сте вие и вашите посакувани производи кои сте ги избрале од интернет Трговскиот центар и навистина сакате да ги поседувате. Понудата пак, ја правите вие за вашите пријатели со ставање на вашите омилени производи во вашата желботека и со очекување дека за следниот роденден тие ќе го направат вистинскиот избор за подарок и ќе одберат нешто од вашата листа на подароци. Едноставно само додавајте ги вашите омилени подароци во вашата желботека, проверувајте ги и дополнувајте ги онлајн, и очекувајте некој од нив да ви пристигне како подарок од вашите пријатели.

 

 

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.