Време e за шопинг - уникатни подароци на половина цена!

Објавено на од

Подарувањето подароци е една од најубавите и најзадоволувачките работи на свет, но сите знаеме колку тешка знае да биде потрагата по совршениот подарок. Ако и вие секогаш сте во потрага по нешто интересно и единствено за да ги изненадите најблиските, тогаш можеби (случајно или не) сте го откриле L’ADORO Gifts and Mаgic. Се што можете да замислите и уште повеќе -  L’ADORO е вистински рај за подароци и единствената продавница која нуди широк избор на уникатни и интересни производи за дома, канцеларија или за забава и лично уживање. И ако тоа не е доволна добра причина за акција, сега целиот асортиман е на 50% попуст, и тоа во сезона на подарување!

Еве начин да ги избегнете гужвите и турканиците оваа година - одберете нешто од богатата понуда на L’ADORO -> овде и купувајте удобно сместени во вашата фотелја. Ова може да ви биде најлесниот новогодишен шопинг досега!

[caption id="attachment_5143" align="aligncenter" width="280" caption="Ѕиден часовник со рамки за фотографии"][/caption]

 

[caption id="attachment_5144" align="aligncenter" width="288" caption="Спојувалки со држач во форма на чешма"][/caption]

 

[caption id="attachment_5141" align="aligncenter" width="336" caption="фото рамка "модерен колаж""][/caption]

 

[caption id="attachment_5149" align="aligncenter" width="360" caption="Сет ножеви - човече"][/caption]

 

[caption id="attachment_5178" align="aligncenter" width="420" caption="Закачалка со форма на мајмун"][/caption]

 

[caption id="attachment_5169" align="aligncenter" width="420" caption="Балон за удирање"][/caption]

 

[button color="red" size="large" link="http://www.tc.mk/search/?searchQuery=L%27ADORO&page=1&" window="true"]Oдбери подарок[/button]

Си земавме слобода да ви презентираме неколку производи кои сметаме дека се интересни. Овие 6. заедно со многу други уникатни производи и во онлајн продавницата на L'adoro Gifts and Magic на половина цена.

Одберете нешто необично и гледајте ги задоволните фацки додека го отвараат подарокот или изненадете некој на нивниот посебен ден со достава до врата и посвета. Уживајте во онлајн шопингот! :) Ваква добра понуда, не се испушта !

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.