Слатки задоволства во висока резолуција

Објавено на од

Изгледа дека скенирањето не е исклучиво наменето само за документи. Непознат автор добил идеја за овој интересен проект - чоколатца совршено пресечени на половина скенирани во висока резолуција. Резултатот? Супер реалистични слики на внатрешноста на нашите омилени слатки задоволства. Пронајдете го вашето омилено :)

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.