Што сѐ му треба на вашиот компјутер?

Објавено на од

Ако и вие сте едни од оние на кои голем дел од денот им поминува пред компјутер, без разлика дали е за работа или забава, еве неколку корисни предлози за компјутерски додатоци кои сигурно ќе ви го олеснат животот и ќе ви дојдат како вистинско освежување.

Преносен хард диск

Ви се преполни компјутерот/лаптопот со документи, слики, музика, филмчиња, серии, знаете дека 90% од нив нема никогаш пак да ги отворите, но сепак не ви дава срце да претиснете Delete? Па и не морате, ви треба само едно од овие. Нека ви биде како подрум за електронска зимница :), а можете да ја носите секаде со себе.

 

[caption id="attachment_4165" align="aligncenter" width="480" caption="преносен хард диск WesternDigital"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/westerndigital-my-passport-essential-320gb-portable-hard-drive/5678/1#" window="true"]Купи[/button]

 

Грејач за шоља

Денес времево не потсети дека летото завршува. Нема ништо како топла шоља кафе или чај додека прегледувате е-маил, читате новости или проверувате што има ново на Фејсбук. Еве нешто што ќе ги држи вашите омилени топли пијалоци под идеална температура, и тоа на вашето работно биро.

 

[caption id="attachment_4166" align="aligncenter" width="448" caption="Грејач за шоља со 4 УСБ приклучоци"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/grejach-so-usb/5487/1#" window="true"]Купи[/button]

 

Кулер за лаптоп

За долгите часови работа и забава кои ви ги има овозможено вашиот лаптоп, овозможете му и вие анатомска потпора и малку ладење. :)

[caption id="attachment_4167" align="aligncenter" width="440" caption="Logitech Лаптоп кулер"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/logitech-n100-cooling-pad/5185/1" window="true"]Купи[/button]

Безжично глувче и тастатура

Сечете ги жиците. Дозволете си ја слободата на безжичното управување со вашиот компјутер.

 

[caption id="attachment_4172" align="aligncenter" width="399" caption="Безжично глувче Logitech Performance Mouse"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/gluvche-logitech-performance-mouse-mx/7167/1" window="true"]Купи[/button]

 

[caption id="attachment_4173" align="aligncenter" width="500" caption="Безжична тастатура Logitech"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/logitech-tastatura-k350-bezzhichna-rf-boja-crna/5184/1#" window="true"]Купи[/button]

USB стик и продолжен кабел

Во случај дома да немате Mac, добро ќе ви дојде и USB продолжен кабел за вашиот персоналец. Секако и нов USB стик за другиот крај од кабелот :)

 

[caption id="attachment_4175" align="aligncenter" width="504" caption="NEIL USB продолжен кабел "][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/neil--usb-prodolzhen-kabel/4099/1#" window="true"]Купи[/button]

 

[caption id="attachment_4176" align="aligncenter" width="504" caption="PQI USB стик "][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/pqi-i812-usb-flash-drive/1885/1#" window="true"]Купи[/button]

 

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.