Разгалете ја вашата понежна половина со одличен универзален подарок

Објавено на од

Кога на машката листа за подарување се наоѓа вашата мајка, сестра, девојка или пријателка, тогаш сите знаеме дека се јавува проблем околу одлуката каков подарок да се избере.

Кое е нивното размислување во такви моменти?

Во главата пред се им се врти мислата дека за својата драга личност мора да изберат подарок кој што дефинитивно ќе го задоволи нејзиниот специфичен вкус. Меѓутоа, имајќи можност да ја запознае подобро, тој сфаќа дека неговата девојка/мајка/сестра може да оди на шопинг и да се врати со празни раце, не затоа што ништо не и се допаднало, туку баш напротив зошто сака да купи баш се. Она што е уште потешко, е фактот дека ова расположение трае навистина многу кратко време. Веќе во наредната минута вашата понежна половина повеќе не сака да оди на шопинг, а уште подалеку е од помислата дека треба да купи нешто. И така, расположението на жените постојано се врти во круг, а мажите навистина не можат да ја донесат вистинската одлука за купување. За да не биде тоа така, ви советуваме да изберете некои од овие универзални подароци кои секогаш ќе поминат забележано без разлика на расположението на понежната половина.

[caption id="attachment_1649" align="alignleft" width="150" caption="L'adoro Gifts & Magic"][/caption]

 

Цвеќе во комбинација со женска долна облека- Без разлика на вкусот на вашата сакана, цвеќето е секогаш симбол за почит во било која пригода, а комбинирано со ваква универзална долна облека е вистинскиот подарок за женската половина!

 

 

 

 

[caption id="attachment_1652" align="alignright" width="150" caption="My shop"][/caption]

 

Масажа со свеќи- Ова е едно вистинско опуштање на кое би паднала во искушение секоја жена без разлика на нејзиното моментално расположение. 

 

 

 

 

[caption id="attachment_1653" align="alignleft" width="150" caption="L'adoro Gifts & Magic"][/caption]

 

Рака за накит- Доколку не сте сигурни каков накит да одберете, во која боја и димензија и дали сепак тоа ќе биде вистинскиот избор, тогаш не двоумете се и одберете ја оваа навистина практична рака-држач за накит. Ова е вистинско решение и е повеќе од потребно за жените кои навистина се љубители на накит!

 

 

 

[caption id="attachment_1654" align="alignright" width="150" caption="Promo Concept"][/caption]

 

Антистрес срце- Практичен, секојдневен, ненападен подарок за секоја пригода кој од една страна ќе ја искаже вашата љубов кон саканата, а покрај тоа ќе и овозможи вистинска релаксација, антистрес "терапија" и максимално опуштање.

 

 

 

 

[caption id="attachment_1658" align="alignleft" width="150" caption="Krusel"][/caption]

 

 

Масажер и релаксатор за нозе- Вистински подарок кој ќе и помогне на вашата партнерка да се опушти после напорниот работен ден, а во меѓувреме секогаш да се потсетува на вас!

 

 

 

 

Доколку и покрај овие подароци вие сепак не можете да се одлучите што да подарите, тогаш единственото ваше решение е Желботека. Крај за сите ваши подарочни маки е кога вашата понежна половина ќе си отвори сопствена Желботека, пополнувајќи ја својата Листа на желби.Е тек тогаш, нема да има повеќе утнати подароци и без потреба да ја разберете женската психологија, туку ќе имате увид во сите нејзини желби ;) Мал чекор за технологијата, голем чекор за машкиот род.

Доколку имате некоја идеја за некој ваков универзален подарок, дополнете ја оваа листа и уживајте во среќата на вашиот партнер.

 

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.