Посета на забавен парк – искуство кое никогаш не се заборава

Објавено на од

Не чекајте. Предложете им на вашите пријатели посета на некој забавен парк кои ќе ве остави без здив. Притоа никако не заборавајте да ја понесете вашата камера или вашиот дигитален апарат и да ги овековечите лудите и незаборавни моменти.

[caption id="attachment_2331" align="alignleft" width="150" caption="Камера од Адванс Медиа"][/caption]

[caption id="attachment_2332" align="alignright" width="150" caption="Дигитален апарат од Адванс Медиа"][/caption]

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете кои се најдобрите забавни паркови низ светот и одлучете се која ќе биде вашата прва дестинација.

[caption id="attachment_2337" align="aligncenter" width="425" caption="Disney park- Paris"][/caption]

 

[caption id="attachment_2339" align="aligncenter" width="430" caption="Cedar Point park - Ohio US"][/caption]

 

[caption id="attachment_2350" align="aligncenter" width="450" caption="Islands of Adventure park – Florida, US"][/caption]

 

[caption id="attachment_2341" align="aligncenter" width="468" caption="Port Aventura - Spain"][/caption]

 

[caption id="attachment_2352" align="aligncenter" width="470" caption="Blackpool Pleasure Beach park – Lancashire, UK"][/caption]

 

[caption id="attachment_2355" align="aligncenter" width="479" caption="Beijing Shijingshan Amusement Park – China"][/caption]

 

[caption id="attachment_2356" align="aligncenter" width="500" caption="Tivoli Garden park – Denmark"][/caption]

 

[caption id="attachment_2370" align="aligncenter" width="500" caption="EuropaPark - Germany"][/caption]

 

Споделете ги вашите желби за тоа кои се вашите омилени паркови кои што сакате да ги посетите, а доколку сте посетиле некој парк, раскажете го вачето искуство!

 

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.