Поглед во внатрешноста на... сендвичот!

Објавено на од

"Поглед во внатрешноста на сендвичот, токму пред да го гризнете." е мотото на графичкиот дизајнер Jon Chonko, при изработката на овој прималив за око проект :)

Ако пак сте љубител на благото, тогаш погледнете еден сличен проект, само наместо сендвичи, со слатки чоколадни задоволства.

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.