Необични и откачени роденденски торти

Објавено на од

Родендените се одличен повод да бидете креативни и кога е тортата во прашање. Зависно од сопствените интереси, имате можност да бидете вистински инвентивни. Ние ви ги покажуваме оние најинтересните на кои наидовме, во кои можеби ќе ја сретнете вашата идна роденденска торта :)

WC шолја торта

Аpple logo торта

Жена во кревет торта

Gucci торта

Компјутер торта

Торта луда забава

Ташна со пари

DJ сет торта

iPhone торта

Борба во кал

Пиво роденденска торта

A aко сакате да побегнете од стандардните торти, тогаш можете да си направите "торта" oд лименки со пиво. Најверојатно, поголемиот број гости и повеќе ќе и се израдуваат на ваквата торта :)

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.