Необични и откачени кревети

Објавено на од

Во нашата колекција на интересни и забавни дизајни, посебно на предмети од домот, денес ги вклучуваме и креветите. Кој од овие ви се допаѓа? Доколку имате и вие ваш омилен невообичаен кревет, слободно ставете го во коментар.

1. Фејсбук кревет

2. Хамбургер кревет

3. Кревет за компјутерџии

4. Тавански кревет

5. Кревет од бајките

6. Антитерористички кревет

7. Магнетен летачки кревет

8. Молекуларен кревет

9. Повеќенаменски кревет

10. Приватно катче

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.