Не оставаат без здив – најсекси машки спортисти во Македонија

Објавено на од

Машките спортисти се дефинитивно најслабата точка на секој вистински женски навивач. Чувството да го гледате дека го освојува теренот сите не остава со подотворена уста. Кулминацијата следува кога ќе ги начекате како го менуваат дресот на терен. Мхмммм....почнаа да течат лиги :). А кои машки спортисти во Македонија навистина не оставаат без здив и ги одвоивме како Топ 5 најсекси спортисти?!

Дамјан Стојановски (кошарка)

Филип Лазаров (ракомет)

Иван Трчковски (фудбал)

Влатко Гроздановски (фудбал)

Предраг Русевски (тенис)

Кој македонски машки спортист би го додале на оваа секси листа? :)

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.