Креативни подароци за љубителите на вино

Објавено на од

Пријателите и семејството се движечката сила во животот па затоа потребно е да одвојуваме колку што е можно повеќе време за убавите моменти поминати со нив. За подарок никогаш не треба причина, па доколку имате друштво кое “воли да попије” внесете забава и направете им го убав денот, па и животот на сите поединечни членови. Во прилог следат интересни идеи за подароци за љубителите на вино.

Отварачи за вино

Отварач за вино

Отварач за вино

Држачи за вино

држач за вино

држач за вино

држач за вино

држач за винодржач за вино

држач за вино

Флеш меморија

усб

Термометар за температурата на виното

термометар за температура на вино

Чорап за вино

чорап за виноСет за зејтин и оцет во форма на вински чаши

set za zejtin i ocet

Чаши за сите типови алкохол

Casi za site nameni

 

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.