Креативни дизајни на ѕидни часовници

Објавено на од

Решивте да го освежите својот дом или собата со некое ново декоративно парче? Зошто тоа не би бил некој интересен ѕиден часовник?
Еве неколку креативни дизајни на часовници со кои можете да го разубавите домот и да внесете живост и креативност во него.

[caption id="attachment_4736" align="aligncenter" width="420" caption="Часовник "книга" од L'ADORO Gifts and Magic"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/chasovnik--kniga/2194/1#?p=4722&preview=true" window="true"]Повеќе[/button]

 

[caption id="attachment_4745" align="aligncenter" width="425" caption="Ѕиден часовник од Vetra"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/dziden-chasovnik-vetra-y-546/4439/1#" window="true"]Повеќе[/button]

 

[caption id="attachment_4746" align="aligncenter" width="441" caption="Ѕиден часовник од Vicko"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/dziden-chasovnik-plastika/3595/1#" window="true"]Повеќе[/button]

 

[caption id="attachment_4737" align="aligncenter" width="440" caption="Ѕиден часовник "Голем запчаник" од L'ADORO Gifts and Magic"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/chasovnik--golem-zapchanik/2820/1#" window="true"]Повеќе[/button]

 

За да биде вистински уникатно, направете часовникот да изгледа како што вие сакате. Изберете модел "Do it yourself" или персонализирајте го со вашите омилени фотографии.

[caption id="attachment_4726" align="aligncenter" width="420" caption="Часовник со коцки "Do it Yourself" од L'ADORO Gifts and Magic"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/chasovnik-so-kocki-andbdquodo-it-yourselfandldquo/2222/1#" window="true"]Повеќе[/button]

 

[caption id="attachment_4728" align="aligncenter" width="420" caption="Ѕиден часовник "Family Time" од L'ADORO Gifts and Magic"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/dziden-chasovnik-/2185/1#" window="true"]Повеќе[/button]

 

[caption id="attachment_4743" align="aligncenter" width="410" caption="Ѕиден часовник RND Time од Ludus"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/rnd-time/5618/1" window="true"]Повеќе[/button]

Сигурно никогаш не сте ни помислиле дека часовникот може да ви служи и како потсетник. Епа некој друг ја добил оваа брилијантна идеа која сигурно добро ќе ви дојде и во вашиот дом :)

 

[caption id="attachment_4724" align="aligncenter" width="420" caption="Ѕиден часовник со табла и маркер од L'Adoro Gifts and Magic"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/dziden-chasovnik-so-tabla-i-marker/5263/1#" window="true"]Повеќе[/button]

За математичари или гикови. Веруваме ќе ви се допаднат па дури и ако математиката не ви бил најомилениот предмет на училиште :)

[caption id="attachment_4730" align="aligncenter" width="398" caption="Ѕиден часовник "квиз" од L'Adoro Gifts and Magic"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/dziden-chasovnik-andbdquokvizandldquo/5285/1#" window="true"]Повеќе[/button]

[caption id="attachment_4731" align="aligncenter" width="405" caption="Ѕиден часовник "крстозбор" од L'ADORO Gifts and Magic"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/dziden-chasovnik-krstozbor/6241/1" window="true"]Повеќе[/button]

Има по нешто за сечиј вкус, разгледајте овде, па одберете го оној кој совршено се вклопува во вашиот ентериер.

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.