Како да заштедите со tc.mk?

Објавено на од

Во летниот период сите се трудиме да заштедиме нешто за годината која ни претстои. Затоа во овој период попустите се позастапени. Ние ви нудиме одлични попусти на компјутери и опрема од Адванс Медија.

Saving money

Зошто да не ја дочекате новата академска година спремни со нов лаптоп? Или да ја обновите опремата во вашата канцеларија?

Овие се производите кои моментално се на попуст на tc.mk:

  • Лаптопи

Одлично решение доколку ви треба нов лаптоп. Дали тоа ќе е за лична употреба или пак за работа, овие лаптопи ги задоволуваат основните барања. Со HP 650 заштедете 1700 денари, а со HP 655 ќе заштедите дури 2300 денари.

HP 650 laptop Notebook_HP_655

  • Монитори

Сигурно ви е здосадено да гледате во малиот монитор на вашиот компјутер. Сменете го стариот монитор со нов и поголем. Ваше е дали ќе се одлучите за монитор со големина од 22 инчи со попуст од 500 денари или пак за монитор со 3D функција и попуст од 1000 денари.

Монитор 22" AOC Монитор 3D 23" AOC

  • Опрема за компјутери

Преостанува уште еден ден од попустот на тастатурата MSI која е со неверојатна цена од 280,00 ден.

Овој мултифункционален принтер Samsung со супер летен попуст е многу корисен за вашата канцеларија. Ви овозможува печатење, копирање и скенирање на најразлични формати.

MSI kb-01 KEYBOARD Samsung SCX-4726FN printer

  • Таблет

За сите оние кои постојано се во движење и имаат динамичен начин на живот. Таблет со одлични перформанси кој има попуст од 700 денари.

Vivax таблет TPC-7150

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.