Интересни фотографии од животни

Објавено на од


Животните се приказна сама по себе која најчесто вреди да биде раскажана и споделена со другите.Секогаш се чини како да изнаоѓаат начин како да не изненадат,да изнудат насмевка или солза па дури понекогаш и да не изнервираат со својата палавштина и немарност.
Во прилог ви споделуваме некои од нивните гестикулации.Уживајте.


comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.