Идеи за подарок за деловни луѓе

Објавено на од

Секогаш е тешко да се одбере вистинскиот подарок, особено кога се работи за колега, деловен партнер или можеби пријател работохоличар :) Како и секогаш, Желботека е тука да ви го олесни изборот. Погледнете ги нашите предлози или кликнете "повеќе" за да одберете нешто слично, по ваш вкус.

Надворешниот впечаток е секогаш важен. За да се остави добар професионален впечаток, сите оние важни документи и визит картички, треба да бидат носени со стил.

[caption id="attachment_4904" align="aligncenter" width="440" caption="Елегантна ташна за документи"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/delovni-chanti/30229" window="true"]Повеќе[/button]

[caption id="attachment_4885" align="aligncenter" width="432" caption="Пенкало со кожна футрола"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/setovi-so-penkala/30210" window="true"]Повеќе[/button]

[caption id="attachment_4884" align="aligncenter" width="280" caption="Држач за картички"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/novchanik-za-kartichki/30333" window="true"]Повеќе[/button]

Деловниот живот знае да биде стресен, па затоа, зошто да не подарите нешто за релаксирање. Важна е и атмосферата во која се работи - канцеларијата е како втор дом за секој деловен човек, па затоа и мора да биде пријатно место за престој и да оддава релаксираност.
Кинеските топчиња се одличен метод за опуштање, а саксиско цвеќе ќе внесе дополнителна живост во работниот простор.

[caption id="attachment_4887" align="aligncenter" width="420" caption="Кинетички топчиња"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/search/?searchQuery=%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0&page=1&" window="true"]Повеќе[/button]

[caption id="attachment_4886" align="aligncenter" width="300" caption="Кинески антистрес топки"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/prebaruvanje?searchQuery=%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8" window="true"]Повеќе[/button]

[caption id="attachment_4888" align="aligncenter" width="215" caption="Аранжирано собно цвеќе"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/saksisko-cvekje/30133" window="true"]Повеќе[/button]

[caption id="attachment_4891" align="aligncenter" width="343" caption="Дигитална рамка vivax imago"][/caption]

[button color="red" link="http://www.tc.mk/search/?searchQuery=%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0&page=1&" window="true"]Повеќе[/button]

Овој мини голф сет ќе создаде вистинска атмосфера "ала Холивуд" во канцеларијата, а и ќе обезбеди занимација и опуштање помеѓу оние важни состаноци. Одличен избор за подарок за вашите деловни партнери.

[caption id="attachment_4892" align="aligncenter" width="336" caption="Дрвен голф сет"][/caption]

 

[button color="red" link="http://www.tc.mk/shopping/prebaruvanje?searchQuery=%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84+%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0" window="true"]Повеќе[/button]

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.