Едно поинакво место за одмор!

Објавено на од

Доколку навистина сакате да си ги исплакнете очите и да се оттргнете малку од секојдневието тогаш би ви препорачале да отпатувате за Дубаи. Само бидете сигурни дека после тоа што ќе го видите, нема да сакате да се вратите дома. :)

[caption id="attachment_3630" align="aligncenter" width="468" caption="Burj Al Arab Hotel"][/caption]

 

[caption id="attachment_3632" align="aligncenter" width="468" caption="Burj Al Arab Hotel inside"][/caption]

 

[caption id="attachment_3634" align="aligncenter" width="468" caption="Atlantis Hotel"][/caption]

 

[caption id="attachment_3635" align="aligncenter" width="468" caption="соба во Hotel Atlantis"][/caption]

 

[caption id="attachment_3637" align="aligncenter" width="468" caption="Ring Hotel"][/caption]

 

[caption id="attachment_3638" align="aligncenter" width="468" caption="соба во Ring Hotel"][/caption]

 

[caption id="attachment_3642" align="aligncenter" width="468" caption="Palm Island"][/caption]

 

[caption id="attachment_3643" align="aligncenter" width="468" caption="Dubai Island"][/caption]

 

Кое е вашето место за одмор од соништата и што се би пожртвувале за да го посетите?

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.