Џакузи во воздух! Забавно или застрашувачко?

Објавено на од

Убав сончев ден и 20 пријатели во џакузи, звучи како супер забавен начин да се прослави роденденот, зар не? Дури и ако џакузито виси во сред воздух од еден од највисоките мостови во Европа ?!  Ова мора да е најоткачениот начин за прославување на роденден! Храброст или лудост, наречето го како сакате, но овие луѓе го направиле токму тоа. Секоја чест :)

Што мислите за идеава? Дали и вие би прославиле роденден на ваков начин ?

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.