Алкохол во тетрапак (како за по дома)

Објавено на од

Алкохолот нема да ви ги реши проблемите, но сигурно нема ни млекото :)

Авторот сакал да дознае дали потрошувачите би купувале алкохол од најпознатите брендови ако се продава во поедноставно, картонско пакување наместо во стаклени шишиња.

Баш изгледаат невино. :) Би купиле ли ?

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.