30 смешни фотографии сликани во прав момент

Објавено на од

Луѓето често сакаат да позираат и убавите моменти да ги овековечат со фотографии, меѓутоа што се случува кога спонтано ќе фатите некој кадар со камерата од вашиот телефон или апарат?

Во продолжение следуваат фотографии кои се сликани по грешка, а истите не можете така лесно да ги направите колку и да пробувате да го смислите сценариото и фатите кадарот. Уживајте во колекцијата на урнебесни фотографии кои ќе ве насмеат како никогаш досега. 

Не заборавајте да ги фотографирате важните моменти во вашиот живот затоа што тие ги прикажуваат најубавите сеќавања, а една слика вреди 1000 зборови.

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.