20 извонредни фотографии на дожд

Објавено на од

Временските услови овој месец постојано не изненадуваат, а дождот и покрај топлото време веќе е дел од нашето секојдневие. Нетрпеливо го чекаме летото, а врнежите уште повеќе го прават исчекувањето неподносливо.

Но што доколку почнете поинаку да гледате на дождливото време и решите да му се радувате на животот во секој миг? 
Еве го клучниот рецепт како да му се радувате на дождот, прикажан во 20-те среќни фотографии кои следат во продолжение.

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.