15 неверојатни фотографии кои не се фотошопирани

Објавено на од

На врвот на Викторијанските водопади има природен базен "Devil's Pool", каде што водата е релативно мирна. Од Септември до Декември кога нивото на водата е ниско, може да се плива во него. Сигурно ве фаќа малку нервоза гледајќи ја сликава :)

Левата страна е огладало, а десната е прозирно стакло, со друга девојка од спротивната страна.

По се изгледа, девојката само скокала. Фатено во вистински момент :)

Оваа слика дефинитивно изгледа како Фотошоп, но оваа "Магична фонтана" има цевка во водениот млаз. Лоцирана е во Акваленд во Шпанија.

Мора да е Фотошоп? Всушност ова е фотографија во вистинска големина испринтана на платно која ја прекрива реновацијата на зградата.

Коњот изгледа како да е без глава, но всушност само е завртен на другата страна.

Иако не е фотошопирано, мувата е мртва.

Ова е зеброид (еден вид на хибрид на зебрата), но со невообичаените шари по телото, тешко е да се поверува дека не е фотошопиран.

Се наоѓа ли некоја таква интересна фотографија и во вашата архива? Слободно споделете ја со нас на нашата фан страна http://www.facebook.com/zelboteka :)

comments powered by Disqus

Покани ги твоите пријатели

Желботека е прекрасно искуство заедно со пријателите

  • Добивајте ги вистинските подароци.
  • Знајте ги желбите на пријателите и изненадете ги.
  • Добивајте ги зделките што ги посакувате.

    Додај најмалку еден од производите долу во твојата желботека за да продолжиш.