Категории
cart

За нас

Трговски центар им овозможува најбрз, најефикасен и најсигурен влез на сите трговци во интернет трговијата. Од друга страна, на купувачите им овозможува најголем избор, едноставна интеграција во модерното живеење и комплетна сигурност во купувањето.


Трговски центар има визија да оствари брз раст на пазарот во Македонија, преку овозможување на најдобар начин за купување и трговија на интернет, достапен за сите купувачи и трговци. Тоа го правиме со темелен и систематски пристап кој подразбира отстранување на сите логистички, технолошки и други бариери и комбинирање на најдобрите светски искуства со наши иновативни решенија. 
Како комплетно кориснички ориентиран систем, Трговски центар има мисија на купувачите и трговците да им пружи:

  • максимална вредност, преку најдобра функционалност и употребливост
  • осигурано задоволство, преку системот за управување со рекламации и квалитет на услугата
  • сигурност, преку системот за заштита од измами

Со тоа се исполнети условите Македонија конечно да го надомести децениското заостанување на ова поле и нејзините граѓани да се стекнат со уште една придобивка на модерното живеење.

Во иднина остануваме посветени на нашите корисници, кои понатаму можат од нас да очекуваат многу возбудливи новини и врвна услуга.

Податоци за контакт:

Интернет трговија ДООЕЛ
ул. „Рузвелтова бр.39 кат 1
1000 Скопје
телефони: 02/ 3224711, 02/3224784

Претплати се на нашиот Е-билтен

Добивај ги новостите и попустите на e-mail