Категории
cart

Пракси за е-бизнис

Трговски центар конкурс има отворен конкурс за пракси од

областа на интернет маркетинг и интернет трговија,

за студенти ентузијасти за новите технологии и маркетинг трендови.

 

Пожелно е практикантите да имаат познавање од:

  • Интернет маркетинг
  • Социјални медиуми
  • Интернет трендови
  • Интернет трговија
  • Основи на веб дизајн

Заинтересираните можат да испратат биографија на адреса  info@tc.mk

 

 

 

X

Компанијата за интернет трговија, Трговски центар отвори конкурс за пракси од областа на интернет маркетинг и интернет трговија, за студенти ентузијасти за новите технологии и маркетинг трендови.


Заинтересираните можат да испратат биографија на адреса info@tc.mk.

Претплати се на нашиот Е-билтен

Добивај ги новостите и попустите на e-mail