Категории
cart
ПРОМО КОНЦЕПТ Дооел Скопје
Tc product rating
 • Tc product rating Одлична услуга

  Од Алекс, пратено на 30.03.2011

  Брза испорака и одличен квалитет на производите. Браво!

 • Tc product rating Екстра

  Од Kosta, пратено на 21.10.2011

  Супер квалитетна ташна со добра цена

 • Tc product rating

  Од Спасова, пратено на 02.12.2011

 • Tc product rating Испорака

  Од filip.petrusev.56, пратено на 13.02.2013

  Квалитетни производи и одлична испорака, продуктот стигна за помалце од 2 саати на врата.

 • Tc product rating подарок за роденден

  Од Спасова, пратено на 22.03.2013

  Одлична услуга,

 • Tc product rating Браво!

  Од Ivan, пратено на 17.04.2013

  Одлична услуга. Испорака за помалку од еден час и телефонска проверка дали се е во ред. Браво!

 • Tc product rating Термос

  Од Спасова, пратено на 27.03.2014

  Задоволството е наше. Тоа што го баравме, го најдовме во ПРОМО КОНЦЕПТ .

 • Tc product rating Брза испорака

  Од tasev.aleksandar, пратено на 22.05.2014

  Нарачката беше испорачана убаво спакувана во рок од 2 часа. Ќе купам пак.

 • Tc product rating Брза испорака

  Од Kosta, пратено на 17.03.2016

  Брза и испорака на квалитетна чаша која има реална цена.

 • Tc product rating фино

  Од Kosta, пратено на 23.11.2016

  ок