Категории
cart

Време На Тивки Разговори

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
150,00 ден.
Краток опис

Време на тивки разговори 

Оскар и јунакот на приказната се вистински пријатели -како и нивните двајца татковци , вљубеници во добрата поезија кои ги врзува длабоко ријателство , кои сакаат да се смеат и да зборуваат до доцна во градината , да цитираат возвишени стихови на големи поети , а потоа и своите стихови...

Бренд
македоника Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Време на тивки разговори 

Оскар и јунакот на приказната се вистински пријатели -како и нивните двајца татковци , вљубеници во добрата поезија кои ги врзува длабоко ријателство , кои сакаат да се смеат и да зборуваат до доцна во градината , да цитираат возвишени стихови на големи поети , а потоа и своите стихови...

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа