Категории
cart

Свети Ксавериј

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
120,00 ден.
Краток опис

Сликата на свети Ксавериј што се наоѓа во црквата Св.Никола е обвиена во ммистереија.Балко, авторот на ова генијално дело , на смртнапостела оставил нејасно завештение во врска со делото. Постои сомнение дека делото е мапа која води до скриено богатство . Фамилијата на која Балко и го оставил завештанието веќе од трето колено е посветена на разоткривањето на тајната на сликата . Последниот човек кој најдлабоко навлегол во тајната е младиот Ксавериј , кој го посветува речи си целиот живот за нејзино разоткривање. Дали ќе успее Ксавериј да ја открие целосно тајанта? Во Што всушност , се состои целата таа мистерија.

Бренд
Бегемот Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Сликата на свети Ксавериј што се наоѓа во црквата Св.Никола е обвиена во ммистереија.Балко, авторот на ова генијално дело , на смртнапостела оставил нејасно завештение во врска со делото. Постои сомнение дека делото е мапа која води до скриено богатство . Фамилијата на која Балко и го оставил завештанието веќе од трето колено е посветена на разоткривањето на тајната на сликата . Последниот човек кој најдлабоко навлегол во тајната е младиот Ксавериј , кој го посветува речи си целиот живот за нејзино разоткривање. Дали ќе успее Ксавериј да ја открие целосно тајанта? Во Што всушност , се состои целата таа мистерија.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа