Категории
cart

Страници за нашата љубов

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
199,00 ден.
Краток опис

 Преку судбината на Ноах и Али ќе проникнете во магијата на вистинската и трајна љубов и ќе зачекрите по оној незгаслив премин меѓу вашето срце и душа, што само љубовта умее да го отвори.

Бренд
Издавачки центар Три Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Јас сум обичен човек, со обични мисли, што живее обичен живот. Не постојат споменици во моја чест, а моето име наскоро ќе биде заборавено, но јас љубев со сето свое срце и душа и за мене тоа секогаш беше доволно.

Со овие зборови изречени од Ноах, еден од двајцата главни актери во романот Страници за нашата љубов од американскиот писател Николас Спаркс, започнува чудесниот портрет на љубовта, која може а и не мора, само еднаш да се случи во животот на секој од нас. Преку судбината на Ноах и Али ќе проникнете во магијата на вистинската и трајна љубов и ќе зачекрите по оној незгаслив премин меѓу вашето срце и душа, што само љубовта умее да го отвори.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа