Категории
cart

Шангај бејби

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
199,00 ден.
Краток опис

Коко е келнерка во едно шангајско кафуле. Таму го среќава младичот Тјантјан кој необјасниво ја привлекува. Се вљубува во него и подоцна дознава дека е импотентен и наркоман. Таа ја напушта работата, оди да живее кај него и почнува да пишува роман. Подоцна,  со стек на околностите, го запознава Марк, оженет Германец што работи во Шангај. Нивната телесна привлечност прераснува во страст. Стануваат љубовници, но...

Бренд
Издавачки центар Три Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Коко е келнерка во едно шангајско кафуле. Таму го среќава младичот Тјантјан кој необјасниво ја привлекува. Се вљубува во него и подоцна дознава дека е импотентен и наркоман. Таа ја напушта работата, оди да живее кај него и почнува да пишува роман. Подоцна,  со стек на околностите, го запознава Марк, оженет Германец што работи во Шангај. Нивната телесна привлечност прераснува во страст. Стануваат љубовници, но...

Судирот што ги раскинува главните јунаци на оваа трагична урбана кинеска приказна, судејќи според сѐ, е судир што го предизвикуваат противречностите на кинеското општество на крајот на дваесеттиот век.

По стилот блиска до својот идол Хенри Милер, Веј Хуј храбро крши безброј предрасуди и пред читателите изнесува автентично четиво чија содржина никого не може да го остави рамнодушен.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа