Категории
cart

Сеќавањето На Шекспир

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
150,00 ден.
Краток опис

Збирката Сеќавањето на Шекспир ги содржи последните четири раскази на Борхес , претставува резиме на целиот негов прозен опус . Во нив ги пронаоѓаме симболите , темите и опсесиите на писателот  познати од претходните негови раскази: смртта, сеќавањето н минатотот, бесконечноста, магичниот збор , розата, тигерот... 

Бренд
Бегемот Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Збирката Сеќавањето на Шекспир ги содржи последните четири раскази на Борхес , претставува резиме на целиот негов прозен опус . Во нив ги пронаоѓаме симболите , темите и опсесиите на писателот  познати од претходните негови раскази: смртта, сеќавањето н минатотот, бесконечноста, магичниот збор , розата, тигерот... 

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа