Категории
cart

Сабо Запре

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
150,00 ден.
Краток опис

Романот одново ги поставува прашањата како да се раскажуваат приказните , како да се помести раскажувачкиот глас и да се извести светот за најтрагичниот момент, како да се размести она што се вика живот , изместен од болката на смртта на ближниот . 

Јунокот во романот , кој има автобиографски карактер  ги раздиплува своите сеќавања за загубениот животен сопатник , покажува како се преживува и како се живее со мачнината што ја носат тагата и болката поради смртта.

Бренд
македоника Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Романот одново ги поставува прашањата како да се раскажуваат приказните , како да се помести раскажувачкиот глас и да се извести светот за најтрагичниот момент, како да се размести она што се вика живот , изместен од болката на смртта на ближниот . 

Јунокот во романот , кој има автобиографски карактер  ги раздиплува своите сеќавања за загубениот животен сопатник , покажува како се преживува и како се живее со мачнината што ја носат тагата и болката поради смртта.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа