Категории
cart

Пурпурни Соништа

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
170,00 ден.
Краток опис

Љубовта е за сртав , Не треба да знае! Ако ја премолчиш потем ќе се каеш! Одврзи и крила, слободно да лета ,во срцето секогаш, пролет ќе ти цвета.

Море си ти на мојот спокој,

огновите на срцево,

во гламни што ги претвора .

Пурпур си на моите зори што со бакнеж страсен , од ноќта се збогува .

Сон си мој , повистинки од реалноста , од едно јаве , од сон длабок потонато...

Срцето тиран не сака ,

срцето пранги не трпи!

само за љубов сонува,

само на љубов робува

 

 

Бренд
Манускрипт Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Љубовта е за сртав , Не треба да знае! Ако ја премолчиш потем ќе се каеш! Одврзи и крила, слободно да лета ,во срцето секогаш, пролет ќе ти цвета.

Море си ти на мојот спокој,

огновите на срцево,

во гламни што ги претвора .

Пурпур си на моите зори што со бакнеж страсен , од ноќта се збогува .

Сон си мој , повистинки од реалноста , од едно јаве , од сон длабок потонато...

Срцето тиран не сака ,

срцето пранги не трпи!

само за љубов сонува,

само на љубов робува

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа