Категории
cart

Пропаста На Лагата

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
190,00 ден.
Краток опис

Пропаста на лагата припаѓа на раниот развоен период на Вајлд и е целосно во склад со принципите на естетското движење .Сократовскиот дијалог на духовит , типично вајлдовски начин ги предава неговите уметнички ставови , ја спротивставува приземјоста на реализмот со имагинација на романтизмот , ја става уметноста во супериорна позиција над природата , ја издигнува имагинацијата како врвен принцип во создавањето на уметноста наспроти грубоста на реалниот живот кој не треба да биде дел од литературата .  

Бренд
Бегемот Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Пропаста на лагата припаѓа на раниот развоен период на Вајлд и е целосно во склад со принципите на естетското движење .Сократовскиот дијалог на духовит , типично вајлдовски начин ги предава неговите уметнички ставови , ја спротивставува приземјоста на реализмот со имагинација на романтизмот , ја става уметноста во супериорна позиција над природата , ја издигнува имагинацијата како врвен принцип во создавањето на уметноста наспроти грубоста на реалниот живот кој не треба да биде дел од литературата .

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа