Категории
cart

Поетска Палата

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
180,00 ден.
Краток опис

Затечна од златни и сребрени пајакови мрежи на времињата го бојам небото сино , Зошто се засипив од темнина .Рацете ми се заплеткани низ безброј карактери кои зборови нижат.Јас сум заробеник на мислсите кои секојдневно ме тераат од срце да ги средувам во стихови во раскази во романи .Затоа, на филигран хартија јас душата си ја распостилам меѓу тишината на жуборот на мислсите чекори моето битие  желно за откривање нови простори на невидливиот свет заспан во мислите на соѕвездијата.

Бренд
Манускрипт Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Затечна од златни и сребрени пајакови мрежи на времињата го бојам небото сино , Зошто се засипив од темнина .Рацете ми се заплеткани низ безброј карактери кои зборови нижат.Јас сум заробеник на мислсите кои секојдневно ме тераат од срце да ги средувам во стихови во раскази во романи .Затоа, на филигран хартија јас душата си ја распостилам меѓу тишината на жуборот на мислсите чекори моето битие  желно за откривање нови простори на невидливиот свет заспан во мислите на соѕвездијата.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа