Категории
cart

Нема Слонови Во Мексико

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
150,00 ден.
Краток опис

Во "Нема Слонови Во Мексико" има и хумористични но истовремено мрачни места , има и херои и антихерои кои ќе се најдат и во војна и во мир , и во љубов и во страв , има и русокоси словенечки поетеси и осамени чудовишта во влашките легенди... Тоа е книга со луцидни и духовити  дијалози, но и со необични јунаци , а авторот се потврдува како искусен раскажувач и сликар кој одлично ги слика ликовите на своите обични и необични јунаци . 

Бренд
македоника Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Во "Нема Слонови Во Мексико" има и хумористични но истовремено мрачни места , има и херои и антихерои кои ќе се најдат и во војна и во мир , и во љубов и во страв , има и русокоси словенечки поетеси и осамени чудовишта во влашките легенди... Тоа е книга со луцидни и духовити  дијалози, но и со необични јунаци , а авторот се потврдува како искусен раскажувач и сликар кој одлично ги слика ликовите на своите обични и необични јунаци . 

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа