Категории
cart

Љубов во ранетата земја

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
190,00 ден.
Краток опис

Овој роман ја следи трагедијата на Курдите, преку личното искуство на хероината Џоана Ал-Аскари. Преку една женска приказна, авторката ни го опишува страдањето на Курдите,кое читателите го преживуваат преку ужасните моменти од животот на Џоана, иако авторката пишувајќи го овој роман за првпат се запознава со животот на Курдите. Оваа книга е посветена на сите оние кои посакуваат мир и сигурност во светот.

Бренд
Култура Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Овој роман ја следи трагедијата на Курдите, преку личното искуство на хероината Џоана Ал-Аскари. Преку една женска приказна, авторката ни го опишува страдањето на Курдите,кое читателите го преживуваат преку ужасните моменти од животот на Џоана, иако авторката пишувајќи го овој роман за првпат се запознава со животот на Курдите. Оваа книга е посветена на сите оние кои посакуваат мир и сигурност во светот.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа