Категории
cart

Исповедта На Лусио

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
170,00 ден.
Краток опис

Исповедта на Лусио е една од најважните дела на Марио де Са-Карнеиро , бидјќи ги обработува неговите три главни животни опсесии: самоубиствотото, перверзната љубов и ненормалниот равој кој колминира со лудило . Приказната се развива меѓу Рикардо Лусио и Марта којашто е страсниот јазол меѓу нив двајцата . 

Во формана на криминалистички роман, дејството започнува со исповедта на Лусио за смртта на својот пријател Рикардо и минува десет години во затвор. 

Напишана со колоритен и раскошен стил , Исповедта на Лусио е приказна за љубовта  прељубата , бомството, уметничката треска...

Бренд
Бегемот Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Исповедта на Лусио е една од најважните дела на Марио де Са-Карнеиро , бидјќи ги обработува неговите три главни животни опсесии: самоубиствотото, перверзната љубов и ненормалниот равој кој колминира со лудило . Приказната се развива меѓу Рикардо Лусио и Марта којашто е страсниот јазол меѓу нив двајцата . 

Во формана на криминалистички роман, дејството започнува со исповедта на Лусио за смртта на својот пријател Рикардо и минува десет години во затвор. 

Напишана со колоритен и раскошен стил , Исповедта на Лусио е приказна за љубовта  прељубата , бомството, уметничката треска...

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа