Категории
cart

Година без лето

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
150,00 ден.
Краток опис

Насушно

 ...По толку песни напишани и години проживеани
уште недоумици ми ријат во душата
како слепи кутриња
во дедовата градина

Но на јасно сум барем за тебе
годино,
што те одземам од својата живејачка
што не те есапам ниту во случувањата
ниту во возраста
Зашто ми го одзеде летото
во кое мојот корен се напојува
со исконска југовина
За да може да ја продолжи
Нашата
приказна

Бренд
Издавачки центар Три Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Насушно

 ...По толку песни напишани и години проживеани
уште недоумици ми ријат во душата
како слепи кутриња
во дедовата градина

Но на јасно сум барем за тебе
годино,
што те одземам од својата живејачка
што не те есапам ниту во случувањата
ниту во возраста
Зашто ми го одзеде летото
во кое мојот корен се напојува
со исконска југовина
За да може да ја продолжи
Нашата
приказна

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа