Категории
cart

Дневниците на една дадилка

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
190,00 ден.
Краток опис

„Дневниците на една дадилка", вешто го опишува на чинот на којшто привилегираните Американци ги воспитуваат своите разгалени деца – небаре ги подготвуваат за натпреварот „Најдобар меѓу најдобрите". Оваа наизменично комична и остра сатира го исмева начинот на живот на членовите на високата класа во Менхетен.

Бренд
Култура Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

„Дневниците на една дадилка", вешто го опишува на чинот на којшто привилегираните Американци ги воспитуваат своите разгалени деца – небаре ги подготвуваат за натпреварот „Најдобар меѓу најдобрите". Оваа наизменично комична и остра сатира го исмева начинот на живот на членовите на високата класа во Менхетен.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа