Категории
cart

Дајре На Судбината

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
190,00 ден.
Краток опис

...Ќе се спаси кутрата ноќна светулка од пламенот на сваќата гледајќи си во срцето што очајнички отчукува.

Ќе се намали стегањето на вкочанетата сила пред разиграноста бе бледо жолтиот фустан , кога ќе тропне пред прозорецот со решетки некое мирно утро во три моето дајре на судбината...

Бренд
Манускрипт Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

...Ќе се спаси кутрата ноќна светулка од пламенот на сваќата гледајќи си во срцето што очајнички отчукува.

Ќе се намали стегањето на вкочанетата сила пред разиграноста бе бледо жолтиот фустан , кога ќе тропне пред прозорецот со решетки некое мирно утро во три моето дајре на судбината...

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа