Категории
cart

Цутот На Црешите

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
150,00 ден.
Краток опис

На самиот почеток читателот е воведен во психолошка рамнодушност на главниот лик Ана. Врејќи ја секоја следна страница.

Доневска ве води заинтересирано да зачекорите со сопствениот обид во одгатнување на гласната и внатрешна репетиција на АНА "Зошто да не ?" 

Минатото на главниот лик е сржта на овој роман кое е патоказ за одбивање на сосптвената можност за посветла иднина.

Во сегашноста која ја живее и "На парчиња свесно ја сече сопствената свест" додека преовалува нејзиниот ироничен дијалог со отсуство на чувства - поглед кон животот.

Изненадувачки расцветува за да го доживее крајот кој ретко кој читател може да го предвиди.

Бренд
Манускрипт Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

На самиот почеток читателот е воведен во психолошка рамнодушност на главниот лик Ана. Врејќи ја секоја следна страница.

Доневска ве води заинтересирано да зачекорите со сопствениот обид во одгатнување на гласната и внатрешна репетиција на АНА "Зошто да не ?" 

Минатото на главниот лик е сржта на овој роман кое е патоказ за одбивање на сосптвената можност за посветла иднина.

Во сегашноста која ја живее и "На парчиња свесно ја сече сопствената свест" додека преовалува нејзиниот ироничен дијалог со отсуство на чувства - поглед кон животот.

Изненадувачки расцветува за да го доживее крајот кој ретко кој читател може да го предвиди.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа