Категории
cart

Чемерика

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
190,00 ден.
Краток опис

Ана Цветаноска е родена на 28.03.1970 во Скопје. Има завршено факултет за туризам и угостителство во оХрид.

Пишува поезија и проза.

Во април 2012 година, отпечатено е нејзината прва збирка поезија "Стихови за љубовта".

 

Така дише душата која си ги собира урнатините за повторно да се изгради. Така дише душата полна лузни .Низ стихови . И секој стих е чемерен здив кој издушува копнежи. Поетската реч на Ана Цветанкоска се одликува со живописна имагинација ,префинето ги распарува сплетните јадови,немири,руши секави ѕидови на недорасчистеноста.Удира во најболното и ја исцедува солзата како катарза...а така плаче душата пред повторно раѓање.

Бренд
Манускрипт Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Ана Цветаноска е родена на 28.03.1970 во Скопје. Има завршено факултет за туризам и угостителство во оХрид.

Пишува поезија и проза.

Во април 2012 година, отпечатено е нејзината прва збирка поезија "Стихови за љубовта".

 

Така дише душата која си ги собира урнатините за повторно да се изгради. Така дише душата полна лузни .Низ стихови . И секој стих е чемерен здив кој издушува копнежи. Поетската реч на Ана Цветанкоска се одликува со живописна имагинација ,префинето ги распарува сплетните јадови,немири,руши секави ѕидови на недорасчистеноста.Удира во најболното и ја исцедува солзата како катарза...а така плаче душата пред повторно раѓање.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа