Категории
cart

БРДО

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
150,00 ден.
Краток опис

"БРДО" е награден со прва награда на анонимниот конкурс на хрватската издавачка куќа V.B.Z., во конкуренцијата на дури 137 ракописи . Се смета за едно од најдобрите дела објавени во поспледните две-три години во хрвацката литература. Беше финалист и за деруги книжевни  награди во Хрватска и во регионот . 

Главниот протагонист истовремено и наратор во "Брдо" поранешен , маркентишки менаџер, ја напушта својата граѓанска егзистенција , промоциите,отварањата на изложби поканите и говорите за да се искачи на брдото кое доминира на некој јадрански остров  и оттаму , од напуштена воена карула, цело лето го чува остворот од пожари .

Бренд
македоника Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

"БРДО" е награден со прва награда на анонимниот конкурс на хрватската издавачка куќа V.B.Z., во конкуренцијата на дури 137 ракописи . Се смета за едно од најдобрите дела објавени во поспледните две-три години во хрвацката литература. Беше финалист и за деруги книжевни  награди во Хрватска и во регионот . 

Главниот протагонист истовремено и наратор во "Брдо" поранешен , маркентишки менаџер, ја напушта својата граѓанска егзистенција , промоциите,отварањата на изложби поканите и говорите за да се искачи на брдото кое доминира на некој јадрански остров  и оттаму , од напуштена воена карула, цело лето го чува остворот од пожари .

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа