Категории
cart

Безгрижно талкање

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
150,00 ден.
Краток опис

Во северниот Океан живее една риба, нејзиното име е Кун. Оваа риба е толку голема што не се знае колку илјади ли е долга .Таа може да се престори во птица која се нарекува пенг .Не се знае колку илјади ли  долга таа .Кога ќе полета нејзините крилја го замрачуваат небото како облаци .Правејќи огромни бранови птицата полетува накај Јужниот Океан -водено тело созададено од природата.

Бренд
македоника Tc product rating | 0 мислења
Потребна е регистрација Постави прашање

Во северниот Океан живее една риба, нејзиното име е Кун. Оваа риба е толку голема што не се знае колку илјади ли е долга .Таа може да се престори во птица која се нарекува пенг .Не се знае колку илјади ли  долга таа .Кога ќе полета нејзините крилја го замрачуваат небото како облаци .Правејќи огромни бранови птицата полетува накај Јужниот Океан -водено тело созададено од природата.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат


    
     

  Сигурно купување

 
  • Гарантирано рефундирање
  • Сигурно плаќање
  • Брзо решавање на рекламации
повеќе »

 Начини на плаќање

картички


уплатница
 повеќе »
 

Можеби ќе ви се допаѓа