јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Желботека - желбите зближуваат!

Објавено на од

Драги читатели на блогов, време е она што го најавивме со минатиот пост официјално да го промовираме. Се навестуваше нешто во врска со подароци, желби и зближување.

Значи дојде време да објавам дека ова е желботека. А исто така и ова.  Желботеката можете да ја користите директно и преку ТЦ.мк и преку Фејсбук.

Од денеска Желботеката е официјално достапна за сите, и го тргаме зборчето Бета што го красеше лого изминатите неколку денови.

Можете да ја користите за следните придобивки (листата е извадена од презентацијата што ќе ја дадам денеска):

  • Добивање и подарување на вистинскиот подарок,
  • на време,
  • без дупликати,
  • на домашна адреса
  • со фактор изненадување,
  • со зачувана приватност на адресата,
  • со суптилно ненаметливо споделување,
  • без недоумици,
  • во неколку клика.

А зошто да не и за разонода, прегледувајќи ги желботеките на пријателите. Да не заборавиме дека може да се користи и како шопинг листа.

Накратко постапката за отпочнување со користење е следната:

Се надевам дека апликацијата ќе ја постигне замислата, да биде оптимален начин за праќање и добивање на подароци.

И не чекајте, пробајте, свртете едно кругче и кажете ми што мислите?

comments powered by Disqus

Испрати прашање

Испрати прашање