јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Видео: Во 3 чекори, купување на ТЦ.мк

Објавено на од

Воведовме многу промени во купувањето и плаќањето на нарачки, најмногу заради подобра прегледност и едноставност. Процесот останува едноставен како и претходно, но информациите се подобро организирани и сето изгледа поубаво.

Чекорите за купување се:

1. Одбери производ и додади го во кошничка

2. Внеси информации за нарачката и испораката

3. Плати преку First Data

При изработката на системот за тестирање на функционалноста не користевме постари луѓе,  но со ова веројатно и бабите лесно би се снашле. Дисклејмер: Ниту еден возрасен граѓанин не беше повреден при изработката на ТЦ :).

За сите кои сепак сакаат да видат како тоа изгледа еве го и новиот водич низ купувањето во Трговски центар:

 

Ако заглавите некаде, или сепак мислите дека нешто треба да промениме... не се мислете, кажувајте одма.

comments powered by Disqus

Испрати прашање

Испрати прашање