јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Како до ефективен е-маил маркетинг во е-Трговија [Инфографик]

Објавено на од

Дали имате е-маил маркетинг стратегија? Праќате ли дневен, неделен или месечен е-билтен? Доколку не, што пропуштате или што добивате?

Погледнете го инфографикот. Каков ефект и важност има е-маил маркетингот за е-трговија и каков е целиот процес.

comments powered by Disqus

Испрати прашање

Испрати прашање