јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Статии од категоријата Internet Marketing

Разлики меѓу афилијативен маркетинг и банер

Објавено на Од

Кога се зборува денес за добра и едноставна интернет маркетинг програма повеќето помислуваат на Pay Per Click - плаќање за секое кликање или Pay Per View (или плаќање по импресии рекламирањето). Исто така, често употребуван метод е и рекламирањето преку банери

прочитај повеќе »

Како да ја зголемите продажбата преку Фејсбук?

Објавено на Од

За повеќето e-commerce брендови, Фејсбукот е сеуште број еден социјална платформа кога станува збор за сообраќај и придобивање на публиката на клиенти и фанови.

прочитај повеќе »

Шопингот може да биде [по] забавен!

Објавено на Од
Кога ќе се спои убавото од двата света на задоволството му нема крај. Во овој пост ви преставувам идеја за бизнис која ќе ја пренесам чисто да ве потикнам да размислите што би ве поттикнало да користите интернет и мобилни апликации за шопинг. Кога ќе го п...
прочитај повеќе »

Интернет маркетинг оптимизација

Објавено на Од
Потпомогнат од технологијата Интернетот еволуираше многу во последните 2-3 години. Дојдовме до точката кога секоја компанија која го игнорира комплетно од своето работење се соочува со големи ризици. Денес не е повеќе само опција прашањето дали треба да с...
прочитај повеќе »

Каде (ќе) муабетиме за онлајн купување?

Објавено на Од
Знаеме кај нас колку е важен моментот на коментирање и разглабање на купеното, со фалење, давање препораки, стекнување статус или едноставно заради тепање време. Особено нашите припаднички на понежниот пол знаат и цели собиранки да посветат на таа тема. Т...
прочитај повеќе »

Истражување за интернет трговија

Објавено на Од
Денеска присуствував на прес конференцијата по повод резултатите на истражувањето на New Moment во областа на интернет трговија. Марјан Забрчанец од New Moment представи статистики кои општо се позитивни и охрабрувачки за пазарот и конкретно за Трговски ц...
прочитај повеќе »

Социјалните медиуми влијаат врз одлуката за купување

Објавено на Од
Преку социјалните медиуми компаниите можат да остварат трансапарентна комуникација и подигнување на нивото на грижата за своите кориснициПреку социјалните медиуми компаниите можат да остварат трансапарентна комуникација и подиг
прочитај повеќе »

Претплати се на нашиот Е-билтен

Добивај ги новостите и попустите на e-mail

Претплати се на нашиот Е-билтен

Добивај ги новостите и попустите на e-mail