јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Статии од категоријата E-commerce

Разлики меѓу афилијативен маркетинг и банер

Објавено на Од

Кога се зборува денес за добра и едноставна интернет маркетинг програма повеќето помислуваат на Pay Per Click - плаќање за секое кликање или Pay Per View (или плаќање по импресии рекламирањето). Исто така, често употребуван метод е и рекламирањето преку банери

прочитај повеќе »

Функционалности на интернет продавниците на Трговски центар

Објавено на Од
Овој пост е посветен на карактеристиките и можностите на интернет продавниците кои ги нуди Трговски центар.  Ќе бидат наведени најважните особини, за да се запознаете подетално со овој систем, и да ги насочите вашите идеи и цели кон отварање на една веб п...
прочитај повеќе »

Партнерски развој на е-трговијата

Објавено на Од
Нова технологија Изминативе неколку недели најавивме лансирање на нова технологија во интернет трговијата. Дел од најавеното е во врска со сервисот за интернет продажба, додека дел е во врска со воведување сервис за бесплатни веб сајтови. Зголемените техн...
прочитај повеќе »

Како до веб продавница со минимум ИТ трошоци?

Објавено на Од
Благодарение на современите алатки и платформи за интернет трговија, веќе одамна не е голем предизвик да се отвори и управува веб продавница. Тој тренд веќе две години е присутен и во Македонија преку сервисот за интернет продавници на Трговски центар, а ...
прочитај повеќе »

Што значи Cloud технологија за е-трговијата?

Објавено на Од
Изминатава година веројатно најголема Buzz-word фраза во глобалната ИТ индустрија е CLOUD технологијата. Терминот толку се (зло)употребуваше што веќе се користи за опишување на се и сешто, од виртуелни интернет хостинг системи(IaaS), хостирани апликациски...
прочитај повеќе »

Каде е иднината на е-трговијата?

Објавено на Од
Како што покажува Џеф Безос, во моментов за е-трговијата нема граници, а со својата империја сега работи и на освојување на небото.  Меѓутоа она што го крена во височина е глобалното лидерство и иновации во базичната е-трговија. Но пазарот се развива со о...
прочитај повеќе »

Настан: Анализа на состојбата со е-трговијата во Македонија

Објавено на Од
Одамна говориме дека е потребна поголема и темелна активност на државата и поважните субјекти вклучени во е-трговијата за нејзин побрз развој. Исто така јасна е потребата за нивна меѓусебна континуирана координација. Овие идеи се споија во анализата на со...
прочитај повеќе »

Прославен првиот роденден на ТЦ.мк

Објавено на Од
Полека, но сигурно, со геометриска прогресија на новитети и надградување и со градациски раст, го достигнавме својот прв хронолошки milestone, прославувајќи го првиот роденден! Борејќи се со социјални парадигми, поставувајќи се како иноватор и лидер на ...
прочитај повеќе »

Нешто повеќе од водич за подарување

Објавено на Од
Подарокот отсекогаш бил вистинскиот пат до човековото срце. Тоа е она што покажува наклонетост, љубов и внимателност. Тоа не мора да е скап подарок, само треба да доаѓа директно од срцето. Водени од тоа, од желбата да се споделува љубов што повеќе, реши...
прочитај повеќе »

Семинар за е-бизнис и е-трговија

Објавено на Од
Вчера успешно се одржа семинарот за е-бизнис, организиран од Стопанската комора на Македонија и м-р Мијалче Санта, асистент на Економскиот факултет при УКИМ на катедрата Е-бизнис. Семинарот беше наменет како квалитетна обука за македонските компании со це...
прочитај повеќе »

Претплати се на нашиот Е-билтен

Добивај ги новостите и попустите на e-mail

Претплати се на нашиот Е-билтен

Добивај ги новостите и попустите на e-mail