јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Статии од категоријата CRM

Escrow, неопходна услуга за сигурност на купувачот и продавачот

Објавено на Од

Принципот на посредување подразбира дека продавачот не ги добива парите за производот се додека купувачот не потврди дека го има добиено платениот производ.

Принципот на посредување подразбира дека продавачот не ги

прочитај повеќе »

Новини на Трговски центар од минатата недела

Објавено на Од
Трговски центар како секој сериозен веб систем е во континуиран развој и подобрување. Се надеваме на постепено рафинирање и подобрување на квалитетот на корисничкото искуство, но воведуваме и позначајни и уникатни функционалности во оваа област. Слободно ...
прочитај повеќе »

Претплати се на нашиот Е-билтен

Добивај ги новостите и попустите на e-mail

Претплати се на нашиот Е-билтен

Добивај ги новостите и попустите на e-mail